Meggybemenetel

Online receptgyűjtemény ritkaságokat kedvelőknek/Gasztrorégészeti csemegék

Rib rub szárazpác némi fahéjjal

2021. május 03. 21:04 - Mordegard Glesgorv

Sosem gondoltam volna, hogy a fahéj is jó lehet szárazpácoláshoz. Kissé "aggódtam" milyen lesz, de a sülő hús illata megnyugtatott, hogy ez megint rohadt jó lesz.

hozzávalók: (szokás szerint összekeverjük, és a húsra szórjuk sütés előtt)

1 púpos tk nagyszemű só

1 tk őrölt feketebors

1 púpos tk füstölt/sima paprika

1/2 tk fokhagymagranulátum

1/2 tk mozsárban tört fekete mustármag

1/4 tk őrölt fahéj

1/4 tk zellermag

1/4 tk tört cayenne bors.

opcionális: 1 tk hagymapor, aki édesen szereti a bbqt, annak 30ml barnacukor

Ezt a mennyiséget 80 deka húsra használtam, szóval nyugodtan lehet felfele szorozni a mennyiségeket. Pulled pork lapockára egyszerüen hibátlan volt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arniekonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6316521486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása